domingo, 19 de dezembro de 2010

The Perfect Tense - Exercícios resolvidos

The Perfect Tense - Exercícios resolvidos





01. Complete com o tempo verbal adequado do verbo entre parênteses:







a) You _____________ ever caviar?



(to eat)







b) She ___________ just from France.



(to arrive)







RESOLUÇÃO: a) Have you ever eaten caviar?



b) She has just arrived from France.







02. Paul ___________ half the work, when they ___________ in.







a) finished, came



b) has finished, came



c) had finished, had come



d) has finished, had come



e) had finished, came







Resposta: E







03. Paul ___________ in Germany since 1998.







a) lived



b) has lived



c) will live



d) lives



e) live







Resposta: B





04. (UNIP) Things ___________ a lot since October.







a) changed has



b) are changing



c) has changed



d) change



e) have changed







Resposta: E





05. (ITA) A: Would you like some more whisky?



B: Yes, you ___________ it.







a) have already drunk



b) have already drink



c) already drink



d) has already drunk



e) have already drinking







Resposta: A







06. Which is the correct form?







a) The Mr. Patrick is our professor since March.



b) Mr. Patrick have been our professor since March.



c) Mr. Patrick is our professor since March.



d) Mr. Patrick has been our professor since March.



e) Mr. Patrick has been our professor from March.







RESPOSTA: D





07. My brother _________ to me for months.







a) doesn't write



b) don't write



c) has not written



d) has not being written



e) have written







Resposta: C





08. He'd been a businessman before he ___________ an actor.







a) becomes



b) has become



c) become



d) is becoming



e) became







Resposta: E





09. ________________ his watch yet?







a) Didn't he found



b) Hasn't he found



c) Doesn't he find



d) Don't he find



e) Do he finds







Resposta: B





10. (MACKENZIE) A: Was that 9 o'clock train?



B: Yes, you ___________ it.







a) have just missed



b) has just missed



c) have just miss



d) have just missing



e) had just miss







Resposta: A

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Postar um comentário